way out west-biljett SÄLJES

Nån som vill köpa en way out west-biljett?? :D Ska jobba då så jag måste sälja den.

saknad?

okeej, I'm on this again. Fortfarande för din skull, Lovisa.

Hjälp hjälp hjälp. What to do? Typ vad jag känner just nu. Fnitter. Hjälp.

Palla skolan

Min framtid. Överlever jag är det ett under.

Onsdag:

Gå tidigare till skolan för att plugga geografi med Julia
Lämna in idrottsarbete
Jobba 15-22

Torsdag:
Skriftligt förhör i englelska B
Förhör om det amerikanska valet i Sh B

Fredag:
Redovisa geografiarbete
Lämna in uppgifter om Afrika, i franska
Fira Filippa

Lördag:
Jobba 14-22
Fira Rickard

Söndag:
Jobba 12-22

Måndag/Tisdag:
Muntligt förhör om Kina i Historia :S
Jobba 15-22

Onsdag:
Idrottsprov

Ny kamera


Sprungit runt  i Saltis hela eftermiddagen och lekt med min nya lilla baby <3<3<3

image33

Jag lovar att sluta lova för mycket.

Jag lovar för mycket. Ska sluta lova saker. Kan ändå inte hålla det.


image32
Nu lovar jag mig själv att åka till landet i sommar.
Och åh vad jag längtar efter att dyka eller ligga och sola eller stå och fiska på klipporna.

bd forever

Ikväll dränker jag min oro i Broder Daniel. Längesen sist. Ge mig kuddar ge mig choklad ge mig värme.

Harhjärta

Jag sitter i kylan inlindad i en fet fleece-morgonrock. Har de stängt av värmen helt eller?? Jag döör. De senaste timmarna skulle jag ha gjort mitt idrottsarbete men icke har jag gjort det. Först fastnade jag, som aldrig tittar på tv annars, framför nån serie som jag tror hette "allt om brian" eller "den där brian" eller nåt sånt. Jag vet, jag är obildad, rätta mig, du tv-nörd. Den va iaf väldigt spännande.

När jag var klar vid tvn fastnade jag med digitalkameran, som faktiskt för ovanlighetens skull var laddad :D, och tog säkert 100 bilder på mig själv. Inte för att jag tycker att jag är snyggast i hela världen. Jag ville få perfekta bilden på mina nya örhängen. Och min nya frisyr. Eller jag har inte klippt mig, men, fixat håret lite. Vill ha överdriven snelugg som jag hade ibland tidigare. No more stram knut. Tror jag ska klippa upp håret dock. Uppdrag "perfekta fotot" var väldigt svårt. Antingen blev det för ljust eller mörkt, eller så syntes inte örhänget ordentligt, eller så såg jag för posig ut. Tränade mina modellskills lite, ser alltid för posig ut på bilder, men det är kul och posa. VIll jag egentligen fortsätta göra, men typ... posa så det ser naturligt ut. Vill, nu när sommaren kommer, försöka att ha så lite smink som möjligt, så jag har bara mascara nu. Fast jag inte har världens bästa hy, men skitsamma. Med våren har också fräknarna kommit tillbaka, men det gillar jag.

  

Örhängena är jag helförälskad i. Köpte jag på Indiska igår men Ulli =)
Nu sitter jag och lyssnar på Harhjärta med Kristian Anttila. Älskar hans texter. Han är så sommar. Så festival. Så snygg.



Mysterium

Kom nyss hem från jobbet. Stått hela dagen i vinst-varje-gång-hjulet på Grönan och delat ut nallar och ankor till små barn :) Så gulligt. Dom ska kasta bollar på ett snurrande hjul. VIssa är så små att dom får stå uppe på disken =P Flera stora I-or fick jag dela ut, och alla blev så glada :) Och hela tiden spelas det barnvisor i hjulet, från olika sagor typ Klas Klättermus, Djungelboken, Fem myror.. och Pippi. Så jag kan alla uttantill nu haha. OCh alla som jobbar där är så trevliga också. Verkligen bästa jobbet. Och man lär sig så mycket. Att hantera människor och våga prata med alla. Bryr sig inte om man gör bort sig. Självförtroende gånger 1000.

Sitter och klurar på en sak. Kikade precis in på Maria i min klass  blogg (tja.blogg.se). Hon skriver om grillfesten med klassen i fredags, som jag inte va på för att jag jobbade. I fredags hade hon skrivit att EN person skulle komma som hon inte gillade. Vem vem vem?? Blir lite irriterad. Även om man inte gillar alla 100 % så behöver man väl inte säga så, alla kan ju umgås o ha kul liksom. Vem liksom?? Jag har mina aningar... Får väl hoppas att det inte var jag, kan inte tänka mig att hon har nåt såå emot mig. Men ingen annan heller egentligen. Palla vara sån. Alla funkar. PUNKT.

Walk the line

Jag såg precis Walk the line, filmen om Johnny Cash. Såg den i London, men den va en sån där film som man kan se den hur många gånger som helst, så jag såg den gärna en gång till. Jag brukar inte gråta av filmer. Jag kan nog bara komma ihåg nån enstaka gång jag gjort det. Men nu gick det inte att hålla det tillbaka. Försökte svälja, men det gick inte. Min bror är ett stort fan av Johnny Cash och har tvingat på mig massor av musik. Och brorsan har rätt, Johnny Cash tröttnar man aldrig på. Och filmen får mig att förstå så mycket mer. Man måste ha uppskattning. Man måste ha kärlek. Annars blir man egoistisk. Egocentrisk. Olycklig. Det är tur att det finns såna som bryr sig om andra. Som kan ta hand om oss oansvariga. Man mår nog bäst av att leva i en trygg vardag. Ta hand om sig själv och varandra. Även om man vill mycket och inte vill ta det lugnt måste man nog ändå va smart. Tänka på sitt eget bästa.

Ganska osammanhängande reflektioner. Jag vet att jag tänker för mycket =P

Glädje

Wiieeee svenska uppsatsen är klar! Typ. Jag fattar matten! Typ. Men ändå =D Kanske kan unna mig en liten shoppingrunda imorgon iaf. Jag är bäst. 19 skoldagar kvar. Jag doftar frihet.


plugga plugga plugga

När det är så här fint väder vill man vara ute. Men en pluggis som jag kan tyvärr inte göra det. Jag har huvudvärk. Men jag pluggar ändå. Pluggar pluggar pluggar. Jag som snart får in lite cash för jobbet vill shoppa. Räknade ut att jag inte kommer att hinna göra det på minst en vecka. Och då hinner jag inte göra mycket annat heller. Bara plugga. Och jobba. Jippi. På torsdag ska jag lämna in svenskauppsatsen. På fredag är det nationella i Matte C. Nästa vecka ska idrottsarbetet lämnas in och jag har inte börjat. Och sen geografin... Jisses vad det ska pluggas. Bäst jag sätter igång nu.

Puss på alla söta små troll ute i skogen som väntar på bättre tider

det är inte sommar

Lade mig på en filt på gräset med bärbara datorn för att skriva en uppsats och sola på samma gång. Men ETT såg man ingenting på skärmen för att det var motljus och TVÅ var det iskallt :S:S:S:S:S Och jag har huvudvärk. Och jag är trött. Kommer ingenstans. Är stressad och har ingen tid. Och massa annat som jag inte har lust att skriva här. Allt är bara allmänt botten. Och jag har inte köpt någon present till Lovisa. Och jag har inget att ta på mig ikväll. Gud hjälp mig. Jag är grinig.


hat

Jag hatar den här dagen. HATAR HATAR HATAR. Kan jag inte få slå nån snälla?

Cupcake-kalas

Det är tråkigt att blogga. Jag har varit på Cupcake-kalas hos Janina idag. Det var kul. Esteter är roliga. Och Malin. Jag åt 8 st. Hej jag heter karin och jag är fet. Janina hade gjort alla helt själv: Morot, vinbär, choklad, konjak-choklad, apelsinchoklad, kokos, hjortron och massa mer. Och glasyr på alla. För gott.

Puss på hela världen nu ska jag sova jag är trött

ps.
Jag tog blodprov idag. Fick sjunga för mig själv och tänka på typ Kanarieöarna, så jag svimmade inte. Där fick du, blodfobi, jag övervann dig moahahaha. Jag är bäst. ds.

pps.
Köp Dove summer glow. Jag är brun och snygg och glad och tror att det är sommar. Köp också Silica vitamintabletter för hår, hud och naglar. Så blir du lika snygg som jag. Jag har självförtroende idag. dds.

SILICA NY WEB.jpg

RSS 2.0